Over ons

RDWdiensten.nl is een onderdeel van Dealerconnections.nl. Wij zijn sinds 2018 actief op het gebied van online adverteren en het leveren van online diensten voor autobedrijven en garages. Sinds 2019 zijn wij een provider van rdw. U kunt ons hierover terug vinden op https://www.rdw.nl/zakelijk/branches/startende-voertuigbedrijven/voorwaarden-en-gebruik-van-een-erkenning/providers-voor-digitale-diensten.

Onze missie is het ontwikkelen van voordelige producten en diensten voor autobedrijven en garages. Wij zien de afgelopen jaren weinig innovatie van online diensten, maar de prijzen van de aanbieders zien wij fors stijgen. Wij hebben na een onderzoek gemerkt dat veel autobedrijven en garages niet of weinig op de hoogte zijn van wat hun behoefte is en waar ze uiteindelijk voor betalen. Wij hebben ook gezien dat heel veel aanbieders ingewikkelde prijzen hebben opgesteld en er veel verborgen kosten in zitten. Om die reden zijn wij duidelijk over onze prijzen en houden geen kosten achter, waardoor u weet wat u voor onze diensten betaalt.

Wij werken samen met veel autobedrijven en garages. Zo kunnen wij precies weten wat de behoefte is en kunnen wij hierop inspelen. Mocht u ook ideeën of suggesties hebben, dan horen wij dit uiteraard graag.

Wij zijn kritisch op ons aanbod en zijn dagelijks met een team van 12 mensen bezig om onze diensten te verbeteren en op korte termijn uit te breiden.

Mehmet

Projectmanager

Lars

Accountmanager

Peter

Developer

Anatolie

Developer

Sarah

Support & Sales

Andjena

Support & Sales

Dennis

Support & Sales

Nico

Administratie