Dealerconnections
Adverteren vanaf €1,99
naar 100+ websites zonder abonnement
Met DealerConnections kunt u uw bedrijfsvoorraad beheren en advertenties opmaken en in één keer publiceren naar websites zoals Marktplaats, Autoscout 24, Autotrack en Gaspedaal. Onze dienst is beschikbaar voor al uw voertuigen: auto’s, campers, caravans, brommers, scooters, brommobielen, aanhangwagens en onderdelen. Dit is standaard inbegrepen zonder meerprijs.
Onze voordelen

De voordelen van DealerConnections

Laagste-prijsgarantie

DealerConnections biedt u gegarandeerd de laagste prijs voor alle RDW-transacties! Wij zijn een officiële partner van RDW en zijn niet afhankelijk van andere partijen.

Alle voertuigen

De diensten van DealerConnections beperken zich niet alleen tot voertuigen, maar gelden ook voor uw campers, caravans, brommers, scooters, brommobielen, aanhangwagens en onderdelen.

Voordelig adverteren op Marktplaats

Het is met DealerConnections mogelijk om tegen zeer voordelige tarieven te adverteren op Marktplaats en bieden een speciaal Marktplaats-pakket aan.

Abonnement
en pay-per-use

Wij bieden onze diensten aan met een jaarabonnement en pay-per-use, zodat u alleen betaalt voor diensten die u nodig heeft.

Meer informatie

RDWdiensten.nl is een onderdeel van Dealerconnections.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Neemt u dan contact op meet een van onze adviseurs via 085-13 04 963 of per e-mail info@rdwdiensten.nl. Wij helpen u graag!